Pestuumarkkinat 13.10. 2018 Tampereella

SAK:laisten liittojen toimijat Pirkanmaalla

SAK:N VAALISTARTTI TAMPEREELLA 13.10.2018

Kevään 2019 eduskuntavaalit määrittävät Suomen suunnan. Nykyinen hallitus on koetellut erityisesti palkansaajien hyvinvointia. Näissä vaaleissa kunkin henkilökohtaisen äänen lisäksi ratkaisee jokainen vaalityötä tekevä käsipari ja pääkoppa.

Tule siis PESTUUMARKKINOILLE tutustumaan pirkanmaalaisiin eduskuntavaaliehdokkaisiin. Tapahtuma järjestetään Työväenmuseo Werstaan Bertel- ja Työväentalo-tiloissa lauantaina 13. lokakuuta kello 13:00 – 15:00.

Pestuumarkkinat ovat samalla myös pirkanmaalaisen ay-väen syysrieha soppatykkeineen ja muine ohjelmanumeroineen. Haastamme kaikki pirkanmaalaiset ammattiosastot ja työhuonekunnat mukaan AY-AGILITYYN. Kokoa kolmen hengen joukkue ja ilmoittaudu! Tarkemmat ohjeet liitteenä.

Koska tämä syksy on liittojen järjestöllisten toimenpiteiden värittämä, tilaisuuden lopuksi pidetään LAKKOTANSSIT. Tanssiorkesteri Väliveto saa jalan vipattamaan liittoon katsomatta.

Pestuumarkkinoita kootaan pienellä porukalla, viulut maksavat PAMin ja SAK:n Tampereen toimistot sekä Tapj:n YKV-ryhmä. Myös Työväenmuseo Werstas on mukana yhteistyössä ja sopat keittelee JHL:n yhteisjärjestö. Mukaan talkoisiin mahtuu vielä, joten ole Sanni Halla-ahoon yhteydessä, jos ehdit autella.

Liitteenä tapahtuman mainos, jota saa jakaa niin sähköisesti kuin paperisenakin. Pestuumarkkinat Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/563943990703807/

Siellä voit haastaa naapuriammattiosastot Ay-agilityyn!

Nähdään Pestuumarkkinoilla!

pdf (181.20 Kb)

Kategoria: Arkistoidut

Kommentointi ei käytössä.

Copyright © 2021 SAK:n Tampereen Paikallisjärjestö ry. All Rights Reserved.