Toimintasuunnitelma 2017

9.12.2016, klo 12:30 |

SAK:n Tampereen Paikallisjärjestö ry:n Edustajiston syyskokous hyväksyi kokouksessaan 30.11. toimintasuunnitelman vuodelle 2017:

Toiminnan painopisteet

* Edunvalvonta, kuntavaalit 2017
* Uuden hallinnon toiminta
* Yhteydet ammattiosastoihin

Paikallisjärjestömme toiminta perustuu toimialaperiaatteelle. Neljä toimialaamme; julkinen toimiala, teollisuuden toimiala, kuljetuksen toimiala ja yksityinen palveluala järjestävät omia kokouksiaan ja aktiivien yhteistapaamisia vuoden aikana. Nuorten toimintaryhmä sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ryhmä vastaavat omasta osuudestaan paikallisjärjestön toiminnassa.

SAK:n Tampereen Paikallisjärjestön hallitus kokoontuu toimintavuoden aikana vähintään viisi kertaa. Tarpeen mukaan voidaan järjestää myös verkkokokouksia. Sääntömääräiset Edustajiston kokoukset pidetään keväällä ja syksyllä.

Edunvalvonta

Edunvalvonta ja jäsenhankinta ovat paikallisjärjestön osastojen toiminnassa keskeisiä tehtäviä. Paikallisjärjestö tukee resurssiensa mukaan osastoja edunvalvonnassa. Osallistutaan aktiivisina ammattiyhdistysvaikuttajina kunnalliseen sekä seutukunnalliseen päätöksentekoon ja hyödynnetään toiminnassa edustajiamme, jotka toimivat erilaisissa luottamus- ja asiantuntijatehtävissä.

Alkuvuoden 2017 toiminnassa näkyvät vahvasti kuntavaalit. Edunvalvonta on yksi paikallisjärjestön tärkeimpiä tehtäviä. Yhteiskunnallisen vaikuttamisen kautta luodaan näkyvyyttä ja   TaPJ tukee omien jäsenosastojensa kuntavaaliehdokkaiksi lähteviä jäseniä.

Tampereen Vappujuhlien 2017 järjestämiseen osallistutaan yhdessä Sd- ja Vas- kunnallisjärjestöjen kanssa.

Viestintä ja koulutus

Paikallisjärjestöllä on omat verkkosivut osoitteessa www.tapj.fi. Osastojen jäseniä kannustetaan kirjoittamaan ja tuottamaan sisältöä omille sivuillemme. Myös lehtien yleisönosastoihin ja eri verkkosivuille kannustetaan lähettämään ay-henkisiä kirjoituksia. Osastoille lähetetään ajankohtaistiedotteita sähköpostilla. Paikallisjärjestö on myös Facebookissa.

Uudelle hallinnolle järjestetään koulutuspäivä Tampereella. Toinen koulutustapahtuma on avoin kaikille jäsenosastojen jäsenille.

Yhteistyökumppanit

Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat jäsenosastomme sekä oma keskusjärjestömme. Paikallisjärjestön ja sen jäsenosastojen yhteistyötä tiivistetään samoin kuin yhteistyötä muiden alueen paikallisjärjestöjen kanssa.

Jatketaan ja luodaan yhteistyötä myös muiden meitä lähellä olevien yhdistysten ja verkostojen kanssa. Yritysmaailmaan pidetään tiivistä yhteyttä ja julkaistaan yhteistyökumppaneiden ilmoituksia verkkosivuilla. SAK:n Tampereen Paikallisjärjestön toiminta-alue on Tampereen seutukunta ja tämän alueen ammattiosastoja kannustetaan liittymään paikallisjärjestömme jäseniksi.

Kategoria: Arkistoidut | Avainsanat:

Kommentointi ei käytössä.

Copyright © 2021 SAK:n Tampereen Paikallisjärjestö ry. All Rights Reserved. Design by Juplin.