Särkänniemen Karmiva Karnevaali su 15.10.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyytävästä viihteestä ja hurjista laitteista Särkänniemen Karmivaan Karnevaaliin SAK:n pirkanmaalaisten paikallisjärjestöjen kanssa! 

SAK Pirkanmaan aluetoimikunta kokoontuu Särkänniemen Planetaariossa sunnuntaina 15.10.2023 ja myös kaikki paikallisjärjestöjen nuoret (alle 35-vuotiaat) on kutsuttu mukaan! 

SAK:n aluetoimikunnat ovat paikallisia asiantuntijaelimiä, jotka kokoontuvat muutaman kerran vuodessa yhteen kuulemaan ja jakamaan ajankohtaisia asioita eri liittojemme toimialoilta. 

Jokaiselle osallistujalle tarjotaan Karnevaaliranneke, sekä ruokalipuke jonka voi hyödyntää Särkänniemen ravintoloissa, niin porukalla nautiskellen kuin omatoimisesti kun nälkä iskee! 

Voit nauttia karnevaalihumusta omatoimisesti, työkavereiden tai vaikka isommassa porukassa muiden pirkanmaalaisten SAK Nuorten kanssa! 

Aikataulu

Päivän alustava aikataulu, päivitämme sen heti ohjelman vahvistuttua ja lähetämme sen tiedoksi myös osallistujakirjeessä ilmoittautumisajan päättyessä.

11.30-          Ilmoittautuminen ja kokoontuminen Planetaariolla

12-14           Aluetoimikunta Planetaariossa, rannekkeiden ja                                              lipukkeiden jako, päivän ohjelma & käytännöt

14-                Karnevaalialue (sekä Akvaario ja Näsinneula) auki

                       Yhteisruokailu porukalla mieluisassa ravintolassa                                          halukkaiden kanssa/omatoimisesti

14.30            Kohtaamispaikka aukeaa (EA-pisteen vieressä, Pizzeria                                Pelleä vastapäätä

15-                 Zombie Zonella tapahtuu

16.00            Yhteinen ”Ekskursio” Näsinneulaan kohtaamispaikalta                                 (vapaaehtoinen), kesto n. 1h

17.00            Circus Hysteria jalkaantuu Estradille

                        Vapaata alueella nauttimista

                        Yhteinen ”Ekskursio” Akvaarioon kohtaamispaikalta                                     (vapaaehtoinen)

18.00            Kohtaamispaikka sulkeutuu

                        Vapaata alueella nauttimista

18/19/20     Kotimatkalle (jos sovittuja yhteis- ryhmäkyytejä)

21.00             Karnevaali päättyy ja alue sulkeutuu

Ilmoittautuminen & peruutusehdot

Tervetuloa mukaan SAK:n Pirkanmaan Paikallisjärjestöjen nuorten tapahtumaan su 15.10.2023


Täyttämällä lomakkeen voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan. Tapahtuma on paikallisjärjestöjen jäsenjärjestöjen nuorille (alle 35-vuotiaille) jäsenille ilmainen. 

Ilmoittautuminen on avoinna ma 18.9.- su 6.10.2023, ilmoittautuminen on sitova ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäämme tähän osioon tiedon paikkojen ollessa täynnä, mutta voit ilmoittautua jonopaikalle. Täytämme jonopaikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Esteen sattuessa peruutathan ilmoittautumisen ensitilassa sähköpostivahvistuksen lomakkeella (su 6.10. asti), tai sähköpostitse nuoret@tapj.fi. 

Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta ilman lääkärin/sairaanhoitajan kirjoittamaa sairauslomatodistusta tullaan ilmoittautujalta laskuttamaan osallistumiskustannus kokonaisuudessaan. 

Olethan tarvittaessa yhteydessä Samiin

sähköpostitse nuoret@tapj.fi tai 

puh/sms/WhatsApp +358 (0) 46 5309 044.

Mainokset

Voit ladata tulostettavan mainokset täältä: